fbpx

Vara 2023 în Casa de Vis

Published by Camelia Maria Costea on

În această lume estivală, în care timpul pare să se dilate, oamenii caută cu nerăbdare să evadeze din rutina zilnică și să se răsfețe cu zile însorite și amintiri de neuitat. Vara devine o călătorie a sufletului, în care inimile se încarcă de fericire, iar zâmbetele devin monedă de schimb. Vara anului 2023 aduce cu sine un val proaspăt de tendințe în decorare, care pot fi integrate în stilul estival pentru amenajarea casei tale.

Iată cinci idei inedite de decorare cu culori, texturi și modele, inspirate din tendințele verii 2023:

  1. Culori Vibrante și Jucaușe: Tendința principală a verii din 2023 este folosirea culorilor vibrante și jucaușe. Poți aduce viață și bucurie în decorul casei tale de vară alegând nuanțe intense de roz, portocaliu, galben sau verde. Integrarea unor perne, covoare sau draperii în aceste culori va transforma instant atmosfera încăperilor.
  2. Texturi Naturale și Organice: În 2023, revenim la esențele naturii, și așadar, este momentul ideal pentru a aduce texturi naturale și organice în decorul casei tale de vară. Folosește materiale precum rafie, in, bumbac sau lemn pentru a crea o atmosferă prietenoasă și relaxantă. Poți alege mobilier din lemn masiv, cu aspect rustic, sau obiecte decorative din fibră naturală.
  3. Modele și Imprimeuri Botanice: Motivul floral și botanic revine cu putere în 2023, astfel că poți opta pentru modele și imprimeuri cu flori, frunze sau alte elemente vegetale pentru decorul casei tale de vară. Tapetul, perdelele sau husele pentru canapele în astfel de modele vor aduce o notă de prospețime și naturalețe în spațiul tău.
  4. Mix de Culori și Texturi: Nu te teme să experimentezi și să faci un mix curajos de culori și texturi în amenajarea casei tale de vară. În 2023, tendințele încurajează asocieri îndrăznețe, astfel că poți combina culori pastelate cu nuanțe puternice și texturi variate pentru a crea un decor deosebit și plin de personalitate.
  5. Elemente Vintage și Retro: Estetica retro și vintage continuă să fie apreciată în 2023. Pentru un aspect inedit, adaugă în decorul casei tale de vară piese vintage sau obiecte decorative cu aer nostalgic. O lampă retro, un ceas cu cuc sau o oglindă cu rame baroce vor adăuga un farmec aparte întregii amenajări.

În concluzie, vara din 2023 aduce tendințe proaspete și inedite în decorare, iar casa ta de vară poate deveni un adevărat refugiu estival, plin de culoare și inspirație. Abordează culori vibrante, texturi naturale, modele botanice, mixuri îndrăznețe și elemente vintage pentru a-ți crea un spațiu plin de farmec și autenticitate. Fii creativ și îndrăznește să îți transformi casa!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!
Categories: Amenajări