fbpx

Studiu de caz bazat pe opiniile comunității de pe pagina de Facebook UBG Construct

Published by Camelia Maria Costea on

În universul construcțiilor, selectarea unei echipe pentru a da viață visului tău este esențială. La UBG Construct, ne dedicăm înțelegerii și satisfacerii nevoilor și preferințelor clienților noștri. Pentru a asigura prestarea unor servicii de înaltă calitate, am efectuat trei mini-sondaje în cadrul comunității noastre online, pe platforma Facebook, cu scopul de a identifica prioritățile și preferințele acestora în domeniul construcțiilor.

Sondajul 1: Priorități în alegerea unei echipe de construcții

Întrebarea inițială adresată comunității noastre a fost: Dacă ar trebui să alegi o echipă pentru construcția casei tale, care ar fi primul aspect pe care l-ai lua în considerare? Cu un total de 37 de voturi, rezultatele au fost următoarele:

 • Experiența: 32%
 • Zona de activitate: 2%
 • Portofoliul: 5%
 • Prețul: 29%
 • Seriozitate și calitate: 29%

Aceste date subliniază importanța experienței și a calității în percepția clienților noștri. Experiența este cel mai important factor luat în considerare atunci când clienții aleg o echipă de construcții. Această preferință poate fi interpretată ca o dorință de a lucra cu profesioniști experimentați și de a avea încredere în abilitățile lor. De asemenea, rezultatele sugerează că prețul și seriozitatea/calitatea sunt aspecte considerate în mod egal atunci când vine vorba de alegerea unei echipe de construcții.

Sondajul 2: Preferințe în materie de materiale pentru garduri

Următoarea întrebare a fost: Dacă ar trebui să construiești un gard pentru curtea ta, ce material ai prefera? Rezultatele au fost:

 • Materiale metalice: 68%
 • PVC: 0%
 • Lemn: 27%
 • Beton: 4%

Această statistică oferă o imagine clară asupra preferințelor predominante ale comunității noastre în ceea ce privește materialele de construcție. Preferința pentru materialele metalice în construcția gardurilor arată o tendință către durabilitate și rezistență. Acest lucru poate fi interpretat ca o dorință de a investi în soluții pe termen lung, care necesită mai puțină întreținere în comparație cu alte materiale. În același timp, absența voturilor pentru PVC sugerează o preferință mai scăzută pentru acest material, posibil din considerente estetice sau de durabilitate.

Sondajul 3: Alegerea între construire și achiziția unei locuințe

În final, am întrebat: Dacă ar trebui să alegi între construirea unei case și cumpărarea uneia deja construite, ce ai prefera?

 • Aș cumpăra una deja construită: 10%
 • Aș construi una: 89%

Preferința copleșitoare pentru construirea unei case în locul achiziționării uneia deja construite subliniază dorința clienților noștri de a-și personaliza locuința conform propriilor lor nevoi și preferințe. Acest lucru poate indica faptul că clienții sunt dispuși să investească timp și efort în construirea unei case care să le reflecte personalitatea și stilul de viață, în loc să opteze pentru o soluție gata construită.

La UBG Construct, ne angajăm să fim receptivi la nevoile și preferințele clienților noștri. Analiza acestor sondaje ne permite să adaptăm serviciile noastre pentru a răspunde mai bine cerințelor tale. Cu o echipă experimentată și dedicată, suntem aici pentru tine, fie că vrei să construiești o casă nouă sau să îți îmbunătățești proprietatea existentă. Contactează-ne astăzi și împreună vom construi visul tău!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!