fbpx

Interviu cu Gavrilă Urs: Despre UBG Construct

Published by Camelia Maria Costea on

În universul construcțiilor din județul Bistrița, UBG Construct a devenit un nume de încredere și o marcă asociată cu calitatea. Am avut ocazia să discutăm cu Gavrilă Urs, fondatorul UBG Construct, pentru a afla mai multe despre parcursul lor și valorile care îi ghidează. Citeste în continuare articolul pentru a urmări interviul.

1. Care a fost motivația pentru a pune cap la cap ideile pentru a crea ceea ce este astăzi firma UBG Construct? Cum ați recunoscut oportunitatea în județul Bistrița? Ce obiective ați avut la început?

Povestea noastră începe din zona dezvoltării imobiliare; provenim din domeniul dezvoltării imobiliare și ne-am dat seama că avem experiența necesară pentru a demara proiecte de la zero până la finalizare, cu toate implicațiile, birocrația aferentă și toate etapele de construcție. Am integrat aceste cunoștințe într-un concept unitar, care să ofere beneficiarilor acces la o soluție completă pentru realizarea visului lor de a deține propria locuință. În privința recunoașterii oportunității în județul Bistrița, am identificat un mediu propice pentru dezvoltare, cu nevoi semnificative în domeniul construcțiilor și cu potențial de creștere. Astfel, obiectivul nostru inițial a fost să aducem o nouă perspectivă în acest domeniu, oferind servicii de calitate și construind relații de încredere cu comunitatea locală.

2. Ați reușit să acumulați o experiență notabilă în piața de profil și un portofoliu consistent de proiecte realizate, care poate fi observat mai ales pe paginile de Social Media. Care considerați că ar fi top 3 factori esențiali care v-au ajutat în toți acești ani să construiți brandul UBG Construct?

În primul rând, cred că maestria și experiența remarcabilă a echipei noastre de meseriași au fost esențiale în consolidarea reputației noastre. Apoi, diversitatea și profunzimea expertizei noastre, de la structuri la finisaje și instalații, ne-au permis să oferim soluții complete și personalizate pentru fiecare proiect. În plus, propria mea experiență în dezvoltarea imobiliară a fost un atu crucial, ajutându-ne să înțelegem nevoile și dorințele clienților într-un mod mai profund.

3. Mizați foarte mult pe realizarea unui lucru bine făcut, în care confortul, dar mai ales siguranța clienților primează. Cum reușiți să mențineți un echilibru în acest “secol al vitezei” între dorința clienților de a finaliza locuința mult visată cât mai repede și necesitatea respectării pașilor de construcție pentru realizarea unei construcții sigure și personalizate pe nevoile viitorului proprietar?

Prioritatea noastră este întotdeauna calitatea și siguranța, iar pentru a menține acest echilibru într-o lume marcată de rapiditate, ne bazăm pe planificarea meticuloasă și coordonarea eficientă. Încurajăm respectarea etapelor de construcție pentru a asigura durabilitatea și siguranța finală a proiectului. Prin distribuirea echipelor specializate pe fiecare domeniu și promovând comunicarea clară cu clienții, reușim să onorăm termenele și să livrăm lucrări de înaltă calitate.

4. Ce greșeli ați făcut și ce ați învățat din ele? Și în ciuda greșelilor, care sunt aspectele care vă diferențiază de celelalte firme competitive?

Cea mai importantă lecție învățată a fost să nu mai accept meseriași ieftini în echipă, pentru că, în definitiv, datorită garanțiilor de bună execuție pe care le-am dat fiecărui beneficiar dacă au fost probleme, a trebuit să le rectific pe banii firmei și atunci prefer să lucrez cu meseriași buni și bine plătiți pentru ca lucrarea să ne iasă bine din prima. Pot să spun, fără a ne compara neapărat cu concurența, faptul că am primit feedback de la clienții noștri că avem prețuri bune și că suntem prompți.

5. Ce v-ați propus pentru acest an și încotro credeți că se va îndrepta piața de construcții din Bistrița?

Anul a început pentru noi cu foarte multe cereri și solicitări, ceea ce ne determină să sporim numărul meseriașilor din echipe. Astfel încât provocarea va fi pentru noi transferul de bune practici și de meserie de la finisorii noștri mai pricepuți la cei care vor veni mai noi în echipe. Îi putem spune mai precis knowledge transfer.

Motivația lor a fost simplă – să ofere oamenilor șansa de a-și construi căminul visurilor lor într-un mod simplu și fiabil. Pentru viitor, echipa UBG Construct își propune să rămână flexibilă și adaptabilă la schimbările din piață, menținând în același timp valorile lor fundamentale de integritate și excelență în servicii. Este o poveste despre oameni dedicați, care transformă visurile clienților în realitate și construiesc încredere în comunitatea lor locală.

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!