fbpx

Finisaje pentru baie cu UBG Construct

Published by Camelia Maria Costea on

În lumea construcțiilor de locuințe, proiectele mai “pretențioase” sunt mereu provocări pe care echipa noastră le abordează cu pasiune și profesionalism. Astăzi, vă aducem în atenție o lucrare deosebită: o baie din marmură cu mobilier de obiecte sanitare realizat din structura de OSB + rigips. La UBG Construct, ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma ideile tale în realitate și de a aduce eleganța și durabilitatea în locuința ta.

1. Iată ce materiale am folosit:

Marmura este o rocă metamorfică de origine naturală, formată prin recristalizarea calcarului. Acest tip de piatră deosebită se remarcă prin textura sa deosebită, compusă din cristale mari și granule fine. Marmura are o rezistență notabilă, dar și o estetică placută. Cu o varietate de culori și modele, marmura este folosită frecvent în construcții pentru un design interior elegant și minimalist.

Rigipsul, numit și gips carton, este o placă rigidă din gips turnat între două straturi de carton special. Acest material poate fi tratat cu diferite substanțe pentru a-l face impermeabil. Rigipsul este un material de construcție semifinisat, ușor de tăiat și prelucrat având o greutate foarte mică.

OSB este acronimul de la Oriented Strand Board, adică o placă din așchii de lemn de diferite forme și dimensiuni, orientate în direcții diferite. Aceste straturi de așchii sunt presate la cald și lipite cu rășini sintetice, pentru a crea un material destul de rezistent dar cu o greutate redusă.

2. De ce am folosit aceste materiale?

Durabilitate și rezistență: Marmura și OSB-ul sunt ambele cunoscute pentru durabilitatea lor remarcabilă. Marmura rezistă în timp la uzură, iar OSB-ul furnizează o bază structurală solidă.

Estetică și design modern: Marmura adaugă un element estetic elegant, iar rigipsul permite crearea formelor și detaliilor dorite, contribuind la un design modern și atrăgător.

Ușurință în prelucrare: Rigipsul și OSB-ul sunt materiale ușor de manipulat, tăiat și modelat conform nevoilor proiectului, facilitând procesul de construcție și personalizare.

Versatilitate: Rigipsul oferă un suport excelent pentru diverse tratamente, cum ar fi impermeabilizarea, asigurând rezistența la umiditate. OSB-ul, prin natura sa versatilă, poate fi utilizat în diferite aplicații.

În final, aceste materiale au adus beneficii practice și estetice proiectului nostru, contribuind la amenajarea unei băi moderne, durabile și funcționale. La UBG Construct, ne concentrăm pe selectarea materialelor potrivite pentru a îndeplini cerințele proiectelor noastre și pentru a oferi rezultate de calitate clienților noștri.

3. Avantajele implementării ideilor proprii:

Atunci când alegeți să realizați ideile proprii personalizate, această decizie aduce cu sine câteva avantaje semnificative:

Control asupra costurilor: Proiectarea propriilor idei îți oferă posibilitatea de a gestiona eficient costurile, deoarece decizi asupra fiecărui element al proiectului. Acest control sporit poate duce la economii financiare pe termen lung, evitând cheltuielile suplimentare.

Adaptare la preferințele personale: Prin proiectarea propriilor idei, ai flexibilitatea de a le adapta conform preferințelor și necesităților personale. Acest nivel de personalizare te asigură că locuința va corespunde cu exactitate stilului de viață propriu dar și al familiei tale.

Eficiența funcțională: O abordare personalizată îți permite să optimizezi spațiul pentru a maximiza funcționalitatea. De exemplu, poți planifica spații de depozitare inteligente și să creezi fluxuri eficiente, adaptate la activitățile cotidiene.

Reducerea necesității de modificări ulterioare: Punerea în aplicare a propriei idei poate contribui la evitarea modificărilor costisitoare ulterioare. Deciziile informate luate în etapa de proiectare pot elimina sau reduce necesitatea unor ajustări suplimentare pe parcursul construcției.

O locuință originală: Proiectarea propriei idei asigură un nivel ridicat de originalitate. Locuința rezultată va fi una unică, reflectând personalitatea și gusturile tale specifice.

În concluzie, punerea în aplicare a propriilor idei în construcția locuinței oferă nu doar o locuință adaptată la nevoile personale, ci și control asupra costurilor și posibilitatea de a crea un spațiu funcțional și unic. La UBG Construct, suntem aici pentru a te sprijini în procesul de transformare a ideilor tale în realitate, oferind soluții profesionale și eficiente.

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!