fbpx

Buletin de șantier: Casa din Slătinița

Published by Camelia Maria Costea on

Echipa UBG Construct a pus bazele pentru un nou proiect în zona Slătinița, Bistrița. Casa spațioasă de 190 mp avea sa devina un camin confortabil și modern pentru viitorii săi locatari. Fundația solidă, primul pas esențial în construcția unei case, a fost meticulos pregătită pentru a susține greutatea viitoarelor niveluri. Aurmat o perioadă plină de provocări și inovații, iar echipa noastră v-a fi ținut la curent cu fiecare etapă a acestui proiect captivant, prin intermediul paginii noastre de Facebook.

În cele ce urmează, vă vom purta prin fiecare etapă a acestei construcții impresionante, dezvăluind detaliile tehnice care au stat la baza fiecărui progres remarcabil.

Etapa 1: Fundația Solidă

Primul pas esențial în construcția oricărei case este pregătirea fundației. Echipa noastră a dedicat resurse semnificative pentru a asigura o fundație solidă, capabilă să susțină greutatea viitoarelor nivele. Acest proces meticulos a inclus săparea și pregătirea terenului, construirea cofrajelor și turnarea betonului, asigurând astfel stabilitatea și durabilitatea construcției.

Etapa 2: Turnarea Plăcii Peste Fundații

A doua etapă a proiectului a marcat finalizarea turnării plăcii peste fundații. Cu o suprafață de 190 mp și structură pe un singur nivel, casa promite să ofere spațiu și confort într-o manieră distinctivă. La UBG Construct, astfel de proiecte au fost întotdeauna specialitatea noastră, iar dedicarea noastră față de calitate s-a reflectat în fiecare detaliu al lucrărilor noastre. Toate acestea pun în evidență atenția noastră la detalii și angajamentul pentru oferirea serviciilor de calitate.

Etapa 3: Zidăria 

Privind cu mândrie la această zidărie impunătoare, am anunțat cu entuziasm finalizarea unei noi etape în proiectul nostru. Casa din Slătinița începea să-și dezvăluie contururile, iar următorii pași ne-au condus către stadiul “la roșu”. Zidăria din blocuri de beton celular autoclavizat (BCA) reprezintă o soluție inteligentă când vine vorba de construcția unei case durabile. BCA-ul prezintă numerose avantaje, precum: costuri reduse, eficiența energetică, rezistența superioară față de cea a cărămizii (într-un context seismic), necesită mai puțină îngrijire.

Rămâneți pe aproape pentru noutățile viitoare din seria noastră, #BuletinDeȘantier.

Etapa 4: Armarea și turnarea plăcii, peste parter

Proiectul nostru din Slătinița făcea pași importanți către finalizare. Placa turnată peste parter consolida structura și deschidea calea pentru următoarele faze ale construcției. Efortul echipei noastre era vizibil în fiecare detaliu, iar rezultatele vorbeau de la sine. Cu fiecare zi care trecea, casa prindea viață și devenea mai mult decât un simplu proiect de construcție – devenea un cămin. Meseriașii au lucrat cu mare grijă pentru a respecta întocmai proiectul. Lungimile călăreților, ce pot să difere de la o cameră la alta, în funcție de suprafețele acestora, sau distanțele dintre barele de oțel care formează plasele de armare – toate trebuie respectate cu strictețe, pentru a asigura o casă solidă și sigură.

Etapa 5: Finalizarea și Predarea la Roșu

După două luni de muncă susținută, casa din Slătinița a ajuns la stadiul de finalizare și a fost predată la roșu. Această etapă marchează începutul unei noi etape, unde proprietarii își vor aduce propriul stil și personalitate prin finisaje. Echipa UBG Construct este mândră de fiecare detaliu al acestui proiect și este nerăbdătoare să primească alte propuneri, pentru a construi visurile fiecărui client, cărămidă cu cărămidă! Mulțumim pentru încrederea acordată!


Fiecare etapă a acestui proiect a fost marcată de angajamentul nostru față de calitatea înalta și atenția la detalii. Casa din Slătinița nu este doar o construcție, ci un cămin care reflectă pasiunea și experiența echipei UBG Construct. Așteptăm cu nerăbdare să auzim cum acest cămin vă adăposti momente memorabile pentru viitorii săi proprietari. Pentru mai multe detalii și pentru a urmări alte proiecte captivante, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook, unde vom împărtăși noutățile și proiectele viitoare!

La UBG Construct, ne străduim să fim mereu la înălțimea așteptărilor clienților noștri și să le oferim o experiență plăcută și lipsită de griji. Cu pasiune, profesionalism și prețuri avantajoase, transformăm fiecare proiect într-o poveste de succes!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!