fbpx

Buletin de șantier: Casa din Șieuț

Published by Camelia Maria Costea on

O nouă casă a prins contur în localitatea Șieuț, sub privirile atente ale firmei UBG Construct. Proiectul a implicat o casă tip parter de 100 mp, ce avea să devină viitorul cămin călduros al fericiților proprietari.

Să construim o casă durabilă și sigură înseamnă să începem cu o fundație solidă. Această etapă este primul pas în realizarea unei locuințe confortabile și de calitate. Fundația are un rol absolut esențial în susținerea întregii construcții și distribuirea uniformă a greutății în sol. Ținând cont că vorbim despre o casă de 100 de metri pătrați, fundația trebuie să fie capabilă să facă față tuturor provocărilor. O casă de această mărime ne oferă posibilități nelimitate în ceea ce privește amenajarea interioară și exterioară.

Aici puteți urmări evoluția proiectului nostru, în seria de postări de pe pagina noastră de Facebook. Iată aici primul stadiu al casei din Șieuț:

Evoluția proiectului nostru a continuat în ritm alert, iar noi nu am ținut niciun secret cu privire la cele mai recente progrese. Turnarea elevațiilor armate reprezintă o etapă esențială în construcția unei case. Aceasta implică ridicarea pereților exteriori, care nu doar că conferă structură și stabilitate, dar vor contura și forma finală a locuinței.

Cu fiecare zid înălțat, putem deja vizualiza spațiile care vor găzdui zile însorite și seri liniștite. Casa din Șieuț a prins viață sub ochii noștri și ne-a amintit de emoția și satisfacția pe care o aduce fiecare etapă a construcției. Suntem recunoscători pentru echipa noastră dedicată, care lucrează cu pasiune și dedicare pentru a transforma visul clienților noștri în realitate!

Evoluția casei noastre a continuat cu pași hotărâți! O etapă semnificativă a fost ulterior realizată prin turnarea plăcii de beton peste fundații. Această placă de beton nu doar că constituie podeaua principală a locuinței, ci joacă și un rol esențial în distribuirea uniformă a greutății construcției. Alegerea și prepararea corectă a betonului, precum și tehnica de turnare utilizată, asigură durabilitatea și stabilitatea pe termen lung a întregii locuințe. Prin această etapă, ne consolidăm încrederea că fiecare element al caselor realizate de noi este construit pentru a rezista în timp și a oferi un cămin sigur și confortabil pentru viitorii săi proprietari. Urmăriți-ne pentru a afla mai multe despre această etapă și pentru a vedea cum prinde viață proiectul nostru!

Zidăria a fost finalizată cu succes, marcând un alt pas semnificativ în cadrul acestui proiect. Fiecare cărămidă așezată reprezintă un pas mai aproape de visul viitorilor proprietari. Zidăria este cu adevărat coloana vertebrală a casei noastre, oferind stabilitate structurală și conturând spațiile care vor găzdui momentele speciale ale familiei. În fiecare cărămidă se află pasiunea și angajamentul echipei noastre, care lucrează cu mare atenție pentru a păstra standardele înalte ale calității pe care o oferim! Fiecare cameră, fiecare colț, capătă acum forma și personalitatea pe care am conturat-o încă din proiect, alături de viitorii proprietari!

Eforturile noastre constante în construirea casei din Șieuț au atins un nou punct de referință! Cu bucurie vă anunțăm finalizarea cu succes a etapelor de construcție pentru structura principală a casei, ceea ce în termeni tehnici se numește “la roșu”. Acest stadiu reprezintă o reușită semnificativă în procesul nostru de construcție. Urmând cu strictețe planurile și procedurile pentru etapele construcției acoperișului, am pus bazele unei structuri solide, gata să primească finisajele ulterioare. Casa noastră din Șieuț este acum conturată în mod clar, iar fundația, zidăria și structura de bază sunt pregătite să găzduiască viitoarele momente fericite ale proprietarilor săi.

Suntem mândri să vă amintim că suntem aici pentru a transforma proiectele în realitate, oferind servicii complete pentru a vă ajuta să vă mutați în casa visurilor voastre. De la stadiul “la roșu” până la cheie, echipa noastră dedicată este întotdeauna pregătită să ofere calitate și profesionalism.

Costul construcției la roșu pentru casa cu o suprafață de 100 de metri pătrați este calculat la 27,000€. Având un cost de 270€ pe metru pătrat, acest preț reflectă construcția structurii principale a casei, inclusiv fundația, zidăria și acoperișul. Această investiție asigură baza solidă pe care se va dezvolta ulterior fiecare detaliu al locuinței. La acest punct, eforturile noastre au fost concentrate pe asigurarea că fiecare aspect al construcției este realizat cu grijă și atenție, creând astfel o platformă de calitate pentru viitoarele etape de finisare și personalizare.

Speram că acest articol v-a fost de folos. Nu ezita să ne contactezi pentru construcția casei tale și pentru micile aspecte care te pot aduce cu un pas mai aproape de casa visurilor tale!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!