fbpx

Buletin de șantier: Casa din Schulerwald

Published by Camelia Maria Costea on

Bun venit pe blogul UBG Construct! Suntem încântați să vă împărtășim evoluția unei construcții remarcabile din Schulerwald, Bistrița. O călătorie plină de efort, pasiune pentru ceea ce facem, și angajament care a dus la crearea unei case de vis pentru viitorii săi proprietari. Urmează să vă prezentăm întregul proces care reflectă pas cu pas progresul construcției acestei locuințe unice.

Am început această călătorie a construcției în stil mare cu postările noastre de pe Facebook denumite: #BuletinDeȘantier. Zona Schulerwald din Bistrița a fost în centrul atenției noastre, unde am dat startul lucrărilor pentru o casă tip parter, cu o suprafață generoasă de 116 mp. 

Prima etapă a construcției unei case este pregătirea terenului și realizarea fundației. Aceasta este o etapă fundamentală și esențială în procesul de construcție, deoarece fundația reprezintă baza pe care întreaga structură a casei va fi construită. Pregătirea terenului include nivelarea, curățarea și pregătirea zonei pentru a așeza fundația. Fundația, la rândul ei, poate fi construită din diferite materiale, cum ar fi beton armat sau piatră, și poate avea forme variate, în funcție de cerințele proiectului și caracteristicile terenului.

Proiectul a luat contur, iar pe acest teren, s-a construit viitorul cămin al proprietarilor.

Proiectul nostru a avansat într-un ritm susținut! Am atins o etapă importantă, cu lucrări la elevații și instalații sub placa de beton. Aceste etape cheie sunt esențiale pentru asigurarea solidității și funcționalității casei.

Etapa lucrărilor la elevații și instalații sub placa de beton este esențială în construcția casei. Aici se stabilește structura de susținere și se instalează rețelele de apă, canalizare și electricitate. Această etapă asigură confortul și durabilitatea construcției, evitând problemele viitoare, precum crăpături în pereți sau în placa de beton, scurgeri sau defecțiuni ale instalațiilor. Planificarea precisă și execuția corectă sunt cruciale pentru o bază solidă. 

Căsuța din Schulerwald a continuat să capete contur în fiecare zi. Următorul pas a fost zidăria. Fiecare cărămidă așezată a reprezentat un pas înainte către finalizarea acestui cămin minunat. Zidăria completează această structură, oferind o bună izolație, stabilitate și aducând elemente estetice. Fiecare detaliu planificat cu precizie, fiecare material de calitate utilizat contribuie la o casă solidă, durabilă și confortabilă, care nu este doar o construcție, ci un cămin personal.

 

Experiența ne-a învățat că fiecare construcție vine la pachet cu cerințe unice, iar dedicarea noastră se reflectă în soluțiile personalizate pe care le oferim de fiecare dată. Suntem aici pentru a îndeplini nevoile specifice ale fiecărei locuințe. Un exemplu elocvent este parapetul de susținere pe care l-am realizat pentru casa din Schulerwald. Executăm garduri de orice fel, parapeți de susținere și consolidare a terenului, drenuri, drenaje și hidroizolații, astfel încât factori precum terenurile înclinate sau acumulările de apă să nu te împiedice să-ți construiești casa de vis. Indiferent dacă este vorba despre terenuri înclinate sau cerințe arhitecturale complexe, suntem pregătiți să le abordăm cu profesionalism și flexibilitate.

Suntem mândri să împărtășim câteva dintre realizările noastre semnificative din domeniul construcțiilor. De-a lungul timpului, am depășit provocări și am creat soluții inovatoare pentru fiecare proiect în parte. De la finalizarea cu succes a proiectului nostru din Schulerwald, unde am adus la viață o casă impresionantă în stadiul “la roșu”, până la executarea atentă am demonstrat abilități solide și dedicare față de calitatea serviciilor. Cu fiecare cărămidă așezată și cu fiecare soluție personalizată oferită, ne-am angajat să construim nu doar structuri, ci cămine pline de confort și durabilitate. Reușitele noastre sunt alimentate de pasiunea pentru construcții și dorința noastră de a transforma visele în realitate pentru clienții noștri.

Prețul unei Case de Vis?

Casă tip parter (materiale+manoperă) = 270€/m² la roșu Cu o suprafață de 116 mp, prețul acestei căsuțe de vis ar fi: 31.320 euro.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a lua legătura cu echipa noastră, nu ezitați să ne contactați!

Echipa UBG Construct este mândră să împărtășească această poveste de succes cu voi. Casa din Schulerwald nu este doar o clădire, ci rezultatul pasiunii, angajamentului și muncii de echipă. Fiecare cărămidă așezată, fiecare etapă parcursă ne-a adus mai aproape de visul proprietarilor și ne-a consolidat ca o echipă dedicată în domeniul construcțiilor.

Continuați să ne urmăriți pentru mai multe noutăți și proiecte inspiraționale. Suntem aici pentru a transforma visurile tale în realitate!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!