fbpx

Buletin de șantier: Casa din Năsăud

Published by Camelia Maria Costea on

Cu razele călduroase ale soarelui anunțând venirea sezonului de construcții, ne-am pus imediat pe treabă pe șantier! Echipa noastră a intrat în acțiune cu un nou proiect deosebit: construcția unei case de 150 de metri pătrați în Năsăud. Fiecare cărămidă așezată și fiecare element pus la locul lui ne aduc mai aproape de realizarea visului proprietarilor. Cu entuziasm și dăruire, lucrăm pentru a transforma fiecare dorință într-un cămin autentic și confortabil.

Progresul este mereu unul captivant, iar de data aceasta nu facem excepție. Cu fiecare etapă depășită, vom împărtăși cu tine momente din această călătorie. Dacă ești curios să afli cum se dezvoltă această locuință de 150 de metri pătrați în Năsăud, te încurajăm să rămâi conectat la seria noastră #BuletinDeȘantier și să citești acest articol. Fii alături de noi pentru a vedea cum această casă prinde viață și cum visele se transformă treptat în realitate. Tu poți să fii următorul!

Angajamentul nostru de a te ține la curent cu fiecare pas în evoluția lucrărilor continuă să se materializeze. Am atins o etapă semnificativă în acest proiect ambițios și suntem nerăbdători să îți împărtășim detaliile.

Am finalizat cu succes turnarea plăcii de beton peste fundații, un moment cheie în construcția oricărei case. Această placă constituie temelia solidă pe care se va ridica fiecare colțisor al casei. Calitatea materialelor pe care le utilizăm este esențială pentru rezistența și stabilitatea pe termen lung a construcției. Ne asigurăm că fiecare etapă este executată cu precizie, folosind materiale de cea mai bună calitate pentru a garanta că rezultatul final va corespunde standardelor noastre înalte. Fiecare detaliu este realizat cu atenție la cerințele și dorințele clientului nostru, pentru a crea un cămin care să reflecte cu adevărat personalitatea și stilul acestuia.

Etapa de zidărie a fost finalizată cu succes și ne-am îndreptat atenția către un alt pas esențial în construcție: turnarea plăcii de beton peste parter. Fiecare cărămidă așezată a contribuit la conturarea acestei locuințe, iar acum suntem gata să creăm baza solidă pentru următoarele niveluri ale casei. Cu fiecare pas pe care îl facem, construcția prinde viață și devine mai mult decât un șantier – devine o casă în adevăratul sens al cuvântului. Rămâneți alături de noi pentru a vedea cum această locuință unică se dezvoltă și ia formă!

Casa din Năsăud a prins contur de la o zi la alta, iar evoluția ei a fost vizibilă cu ochiul liber! Am încheiat cu succes etapa de turnare a plăcii de beton peste parter, marcând un moment crucial în dezvoltarea locuinței. În plus, am adăugat și cele 5 coloane de susținere ornamentale, care nu doar îmbogățesc estetic proiectul, ci contribuie și la stabilitatea construcției.

Această etapă implică nu doar aspectul vizual al casei, ci și detalii tehnice importante. Placa de beton peste parter nu doar creează o suprafață solidă pentru următoarele niveluri, dar asigură și distribuirea uniformă a greutății în întreaga structură. Coloanele de susținere adaugă atât un element estetic plăcut, cât și un suport funcțional pentru diferite părți ale casei. Fiecare detaliu este calculat și executat cu atenție pentru a garanta că rezultatul final va corespunde standardelor noastre de calitate.

Rămâneți conectați pentru mai multe noutăți captivante în seria noastră #BuletinDeȘantier!

Ulterior, am încheiat cu succes construcția structurii acoperișului pentru proiectul nostru din Năsăud. Acesta este un pas important în dezvoltarea casei și aduce proiectul nostru mai aproape de finalizare. Acoperișul are un rol esențial în protejarea casei de intemperii, oferind siguranță și confort viitorilor săi locatari. Urmează acum adăugarea învelișului Wetterbest, un pas crucial care va completa etapa de “casa la roșu”.

Învelișul Wetterbest, care a fost adăugat, nu doar completează aspectul exterior al casei, dar oferă și protecție împotriva elementelor meteorologice, asigurând că locuința este sigură și confortabilă în interior. Fiecare etapă a construcției este realizată cu grijă și precizie, cu atenția noastră concentrată asupra celor mai mici detalii.

Una dintre lucrările cu care ne mândrim este bijuteria de casă de la Năsăud, care acum este acoperită, cu geamuri și tencuită pe interior. Suntem entuziasmați să vă împărtășim progresele noastre în realizarea acestei locuințe remarcabile.

Eforturile noastre se îndreaptă acum către finisaje, unde detalii precum amenajarea interioară, vopsirea, și alte elemente importante își vor pune amprenta asupra casei. Fiecare detaliu este abordat cu aceeași grijă și atenție, pentru a crea un cămin autentic, confortabil și frumos.

Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări captivante în cadrul seriei noastre #BuletinDeȘantier! Vă ținem la curent cu fiecare pas în evoluția acestei locuințe frumoase.

La UBG Construct, ne străduim să fim mereu la înălțimea așteptărilor clienților noștri și să le oferim o experiență plăcută și lipsită de griji. Cu pasiune, profesionalism și prețuri avantajoase, transformăm fiecare proiect într-o poveste de succes!

Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!