fbpx

Amenajarea caselor bătrânești (Partea a II-a)

Published by Madalina Ghinea on

În acest articol vom discuta despre materialele utilizate, tipuri de clădiri și bune practici, pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de un cămin clădit pe iubire, liniște și siguranță. Poți citi mami multe despre renovarea caselor bătrânești în articolul intitulat Amenajarea caselor bătrânești (Partea I). 

Sunt necesare o mulțime de materiale pentru a integra și renova o casă veche. Sunt necesare: mortare de ciment, de BCA, de beton, de polistiren, de cărămidă, vată minerală bazaltică sau vată de sticlă, de spumă poliuretanică, de scândură, tablă și elemente metalice, de beton, de jgheaburi, burlane sau de armături.

  • Idei de renovare a unei case vechi din cărămidă plină

Casele vechi din cărămidă solidă se caracterizează prin durabilitatea lor în timp. Acest tip de casă are în general unele defecte structurale. Pentru a adăuga un aspect special vechii tale case din cărămidă este necesar să subliniezi materialele care o compun. Poți amenaja casa în stil industrial sau poți opta pentru orice alt tip de amenajare, având în vedere evidențierea elementelor naturale din care este realizată casa.

  • Idei de renovare a unei case vechi din lemn

O casă din lemn este o construcție ușoară și toate măsurile de precauție posibile sunt asociate cu izolația casei, care trebuie îmbunătățită. Lemnul poate fi vopsit și lăcuit, dar renovările ar trebui să sublinieze atât frumusețea naturală, cât și rezistența în timp.

  • Idei de renovare a unei case vechi din chirpici

Casele din chirpici sunt realizate de fapt din pământ și paie, plus apă, iar amestecul astfel realizat este asamblat pe structuri de căpriori sau grinzi din lemn. Din păcate, aceste case nu rezistă pe o durată lungă de timp și necesită o renovare minuțioasă, deoarece apa poate eroda structura în timp, mai ales dacă nu este acoperită cu tencuială sau mortar de ciment.

  • Sfaturi pentru renovarea unei case țărănești

Casele țărănești au o frumusețe aparte pe care este indicat să o păstrezi cât mai bine. Ca regulă generală, aceste tipuri de case au o istorie care se întinde pe generații, așa că cel mai bine este să le renovați fără a interfera cu structura sau aspectul lor.

O casă veche este o expresie a rezistenței unei clădiri construite în stil propriu în funcție de nevoile trecutului. De-a lungul anilor, unele dintre aceste case și-au păstrat vie frumusețea stilistică a amintirilor și a mobilierului lor, așa că vă încurajăm să urmați aceeași cale în renovare, păstrând în același timp stilul personal îmbinat cu cel trecut. Explorați detaliile integrării și amplasării acestor case vechi și transformați-le în case cu adevărat moderne care adăpostesc cele mai frumoase povești de viață sau de dragoste.

Nu ezita să ne contactezi pentru construcția sau renovarea casei tale de vis. Pentru ca tu și familia ta să vă puteți bucura de o casă așa cum v-o doriți, la costurile potrivite. Ne place rezultatul lucrului făcut cu atenție, menit să dureze în timp.

Vrei să îți construiești casa curând? Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!