fbpx

Erori când dorești să proiectezi o casă

Published by Madalina Ghinea on

O grădină plină de trandafiri? Sau o terasă pentru cea mai faină petrecere cu prietenii? O casă spațioasă pe care să o transformi într-un studio de muzică? Sau cu o bibliotecă imensă precum în „Frumoasa și Bestia”?

Indiferent de care ar fi răspunsul, mai mult ca sigur ai o reprezentare a casei tale mult visate și, cum visurile trebuie să devină realitate, trebuie să-ți faci o proiectare a acesteia. 

Proiectul unei case este o etapă foarte importantă ce susține un simț al spiritului de observație foarte bine dezvoltat și un gust rafinat pentru detalii. În etapele proiectării unei case, ar trebui să ai în vedere următoarele erori pe care le poți face: 

1.Foarte puțină focusare

De cele mai multe ori, proiectul unei case este responsabilitatea principală a clientului. Acesta spune cum își dorește să arate casa sa, un arhitect fiind pionul de care este nevoie pentru ca proiectul să devină „palpabil”. Așadar, asigură-te că îți găsești arhitectul potrivit cu care să te consulți. 

2. Modelul casei și funcțiunile nu au fost luate în calcul

Nu uita de lucrurile importante pentru tine, deși schița casei te atrage mai mult. Dar sigur nu ai dori să termini lucrările, apoi să constați că lipsește piscina la care visai de foarte mult timp. Exact cum am discutat pe parcursul articolelor, este foarte important să stabilești aspectul casei. Îți dorești parcare, grădină, terasă? Alte aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere sunt: numărul de camere, băi, bucătărie și dimensiunile acestora. 

3. Greșeala pe care o poți face este să nu-ți stabilești bugetul corect

Notează-ți mereu în agendă ideile cu privire la casa ta de vis. Apoi, investighează pe internet fiecare detaliu ce ține de casa dumneavoastră. Partea financiară a proiectului poate reprezenta un posibil „coșmar”. Estimarea nerealistă a bugetului poate conduce spre neterminarea casei. Așadar, important este să apelați la o echipă ce vă poate ajuta în demers/ arhitect. 

Dacă ai nevoie de un sfat cât mai profesionist pentru a-ți construi casa mult visată, ai încredere în calitatea serviciilor UBG Construct! Contactează-ne acum!

Ne puteți apela de luni până vineri la numărul 0753.488.140 între orele 9 și 17. De asemenea, ne puteți găsiți și pe Facebook. Lăsați-ne un mesaj și vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.