fbpx

Top 3 cele mai avantajoase tipuri de uși!

Published by Madalina Ghinea on

În anumite opinii sau alegeri, mai mult ca sigur suntem influențați de filmele de acțiune americane. Și, atunci când vorbim despre ușile de exterior, sigur nu avem imaginea unei uși precum în „Hansel și Gretel” (chiar din turtă dulce). Așadar, am prefera o ușă de exterior care să dețină sisteme de închidere multipunct și sisteme adiționale de securitate, lucioasă, neagră, precum am putea observa în „Greu de ucis”. 

 

Astfel, o discuție despre importanța și alegerea unei uși de exterior pentru casa dumneavoastră ar fi destul de lungă. Însă, noi îți vom descrie aici top 3 uși de exterior care vor ține hoții departe și care să se potrivească oricărui design arhitectural. Însă, trebuie să ținem cont de faptul că o ușă de exterior este expusă la mai mulți factori din mediu, cum ar fi temperatura. 

 

1. Ușile metalice

 

Indiferent de modelul dorit, ușile metalice sunt printre preferințele publicului, asigurând atât confort (permit o izolație termică mai bună), cât și siguranță. Singura problemă cu acest tip de uși ar fi doar praful. Ușile metalice sunt durabile, fiind făcute din polistiren și oțel. 

 

2. Ușile din lemn masiv 

 

Nu sunt printre cele mai ieftine, însă, acestea ar fi considerate mult mai satisfăcătoare față de „rivalele lor” (ușile metalice). Astfel de ușă va oferi casei dumneavoastră un look modern, dar și unul precum în filmele din anii 90. Un plus ar fi că diferite brand-uri realizează uși pe comandă. Așadar, dacă vă doriți un anumit design pentru ușa de exterior a casei dumneavoastră, va trebui doar să găsiți un brand cu preț avantajos. 

Însă, un singur impas ar fi alegerea tipului de lemn, în funcție de care veți avea și rezultatul final. 

 

3. Ușile blindate

 

Ușile blindate dețin un design impunător și sunt cât mai aproape de imaginea unui film de acțiune din care am dori să facem parte, fiind printre cele mai dorite tipuri de uși de exterior. Acestea sunt rezistente – dețin sisteme de închidere multipunct și sisteme adiționale de securitate, făcând față și factorilor de mediu pe o perioadă mai lungă de timp. 

 

Indiferent de modelul de ușă pe care ți-l dorești montat, bazează-te pe UBG Construct pentru serviciile de calitate și pentru construcția casei tale mult visate! Contactează acum unul dintre cei mai buni meseriași aparținând echipei: 0725095580 – Adrian Bob.