fbpx

Case pentru familii: cum să construiești o casă pentru copiii tăi

Published by Claudia Cojocaru on

Dacă construiești o casă doar pentru tine sau pentru a trăi viața în doi fără copii, atunci aceasta poate să fie cât de modernă îți dorești. Pe de altă parte, dacă construiești o casă cu gândul de a avea și copii atunci ar trebui să ai în vedere câteva caracteristici. 

  • Un spațiu pentru noroi

Copiii cu siguranță nu sunt la fel de atenți la ceea ce aduc cu ei în pantofi, iar acest lucru singur poate crea multă dezordine prin casă. Un spațiu de noroi este un loc între intrare și partea principală a casei astfel încât copii să se poată șterge pe picioare. De exemplu, unii oameni aleg să încorporeze un  astfel de spațiu chiar lângă intrarea de la ușa din față, unde copiii își pot lăsa pantofii și paltoanele, inclusiv murdăria, astfel încât să nu fie primul lucru pe care oamenii îl văd când intră.


  • O mulțime de spații de depozitare încorporate

Familiile tind să aibă nevoi de depozitare mai mari decât doar un cuplu sau o singură persoană. Depozitarea încorporată este o necesitate într-o gospodărie în care sunt și copii, așa că spațiul de depozitare sub formă de dulapuri, unități de rafturi încorporate sau chiar un subsol poate fi soluția eficientă de a depozita jucăriile, hăinuțele și toate amintirile de familie pe care le aveți și nu vreți să le pierdeți.


  • O bucătărie cu rolul de găti și servi masa în același spațiu

Familiile moderne au început să uite de statul la masă împreună la micul dejun sau la cină. O bucătărie care are rolul de a pregăti mâncarea, dar și de a o servi în același timp, vă poate ajuta să strângeți familia laolaltă pentru momente de neuitat. Și în această direcție puteți fi foarte creativi, masa putând fi luată la o masă așezată în mijlocul încăperii sau la o insulă cu locuri care oferă un aer mai modern.


  • Camere care pot avea mai multe scopuri

Când decidem care va fi rolul fiecărei încăperi din casă, trebuie să avem în vedere faptul că timpul trece, iar copii vor crește și vor avea alte nevoi. Sau că există posibilitatea ca familia să se mărească. Astfel, este important să ne asigurăm că anumitor camere le pot fi schimbate ușor scopurile. De exemplu, o cameră de joacă pentru copii să poată fi ușor transformată în cameră de studiu sau sală de depozitare.

Dacă ești în căutarea unei firme care să îți construiască casa ideală, nu ezita să ne contactezi! Ne puteți apela de luni până vineri la numărul 0753.488.140 între orele 9 și 17. De asemenea, ne puteți găsiți și pe FacebookLăsați-ne un mesaj și vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.