fbpx

Cum să faci din casă acasă

Published by Claudia Cojocaru on

casă acasă
Te întrebi cum să faci din casă acasă? Acum e timpul să aflii.

De cele mai multe ori, chiar și după ce construcția casei tale este finalizată, ceva pare că lipsește. Acel ceva este o amenajare corespunzătoare, care să te facă să te simți ca acasă, în adevăratul sens al cuvântului. Deși tu ești cel care știe cel mai bine ce te-ar face fericit, noi îți venim în ajutor cu câteva ponturi importante de reținut pe tot parcursul amenajării:

1. Delimitează bine spațiile din casă

Dormitorul ar trebui să reprezinte un spațiu de relaxare. Astfel, biroul de la care lucrezi nu ar trebui să fie amplasat în aceeași încăpere. Ar fi indicat ca și bucătăria și locul unde iei masa să fie separate de restul camerelor.

2. Decorează-ți locuința cu obiecte de suflet

De la poze din copilărie sau cu prietenii și până la obiecte care să îți inducă o stare de confort, totul trebuie să fie la vedere. Nu contează cât de rea ar putea fi acea zi, la vederea lor vei zâmbi instant.

3. Așează mereu obiectele de uz zilnic în același loc

Vasele de bucătărie, cheile sau umbrela ar trebui să aibă un loc bine stabilit încă din prima zi de mutare. Așa te poți asigura că totul va fi în ordine și că nu vei căuta cu disperare același lucru zilnic.

4. Alege mobilier și culori pe placul tău

Tendințele în materie de mobilier și culori se modifică de la sezon la sezon. Ceea ce contează când vrei să faci din casă acasă este ca totul să fie pe gustul tău și să te simți tu confortabil.

5. Adu puțină natură în casa ta

Câteva plante așezate prin casă îi pot oferi acesteia o senzație de prospețime și de calm. Dacă ești tipul de persoană care uită să ude plantele, stai calm. Există mereu alternative. Cactușii sau plantele succulent pot fi alegerea ideală și pentru cei mai puțin grijulii dintre noi.

 

Încă te gândești la casa de vis, dar nu ai făcut niciun pas pentru ca această să devenă realitate? Consultă serviciile noastre și contactează-ne la 0743.111.011 sau scrie-ne pe pagina de Facebook!