fbpx

Casa la roșu VS casa la cheie – Care este alegerea potrivită pentru tine?

Published by Claudia Cojocaru on

casă roșu casă cheie
Casă la roșu sau casă la cheie? Ce să aleg?

Cel mai important moment în construcția unei case este acela în care decizi că e timpul să îți transformi casa de vis în realitate. Din păcate, multe persoane se lasă intimidate de multitudinea termenilor utilizați în domeniul imobiliarelor. Casă la roșu sau casă la cheie? Aceasta este prima întrebare pentru orice viitor proprietar de casă. În acest articol îți vom prezenta ce presupune fiecare dintre ele pentru ca tu să poți realiza care este alegerea potrivită pentru preferințele și nevoile tale.

Casa la roșu 

O casă la roșu reprezintă construcția unei case fără realizarea unor finisaje și fără partea exterioară a acoperișului. De asemenea, ea nu cuprinde nici partea de instalații: cabluri electrice, țevi de apă și gaze sau racordarea la utilități. Mai exact, o casă la roșu cuprinde doar:

– fundația;

– structura pereților;

– șarpanta.

Acest tip de construcție este perfect pentru cei care își doresc să își personalizeze noua locuință din toate punctele de vedere sau pentru cei care nu plănuiesc să se mute imediat.

Casa la cheie

O casă la cheie este o alegere confortabilă deoarece aceasta se predă proprietarilor complet funcțională. Atât finisajele interioare, cât și cele exterioare sunt pregătite, iar tu va trebui doar să îți amenajezi mobilierul și să te instalezi. Casa la cheie reprezintă alegerea perfectă pentru familiile care își doresc să se mute imediat sau pentru persoanele care nu au timp să se ocupe de toate detaliile.

Așadar, întrebarea cheie acum este cât timp ești tu dispus să investești în construcția casei tale. Dacă timpul și banii nu reprezintă o problemă, poți alege o casă la roșu. Dar dacă îți dorești să te muți cât mai repede și să te bucuri de o casă finisată complet, atunci varianta unei case la cheie e alegerea potrivită pentru tine.

Serviciile noastre le poți verifica chiar aici, iar dacă încă mai ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.
Categories: Case