fbpx

5 motive pentru care trebuie să-ți construiești un foișor în curtea ta

Published by Madalina Ghinea on

Visezi să faci din curtea ta un loc mai primitor pentru a petrece timp cu familia și prietenii? V-ați gândit să adăugați un foișor sau o altă piesă de decor? UBG Construct vă oferă opțiuni extinse pentru a construi un foișor de înaltă calitate, care poate fi personalizat pentru a se plia pe nevoile și stilului tău și al familiei tale. Foișoarele oferă o mulțime de avantaje pentru proprietatea ta, așa e timpul iei în considerare aceasta achiziție. Iată doar câteva avantaje și beneficii, care te vor convinge faci aceasta achiziție cât de curând:

Foișoarele oferă un aspect plăcut și se potrivesc în orice curte

Indiferent dacă curtea este de dimensiuni mari sau mici, foișoarele vin într-o gamă impresionantă de dimensiuni și modele, pentru a se potrivi aproape oriunde doriți să le amplasați. Va face curtea pară mult mai îngrijită și ocupată de piese care oferă un aspect estetic plăcut.

Piesa care completează decorul

Foișoarele sunt, de asemenea, potrivite ca refugii lângă piscină, daca dețineți una, sau spațiu de depozitare. Le puteți vopsi în diferite culori sau puteți lăsa lemnul la vedere, pentru un aspect cât mai rustic și autentic.

Foișoarele oferă o zonă excelentă de luat masa în aer liber

Foișoarele pot fi proiectate să fie deschise ca o verandă de sine stătătoare sau pot fi ecranate pentru a ține insectele la distanță. Iar, un foișor ecranat este un loc grozav pentru a lua mesele „în aer liber”. Chiar și cele mai mici foișoare pot găzdui o masă de cafenea și câteva scaune pentru a crea o sufragerie intimă în aer liber. Foișoarele de dimensiuni mai mari sunt perfecte pentru divertisment sau pentru a lua o masă cu întreaga familie. Oricare ar fi preferințele voastre, pentru luarea mesei, foișoarele permanente, cu acoperiș dur, cu pereți puternici, vă vor permite să luați masa fără a fi surprinși de rozătoare, insecte sau dăunători. Chiar dacă foișorul tău este situat lângă un iaz ornamental sau altă caracteristică de grădină care poate atrage insecte, foișorul poate fi izolat pentru a feri de acestea. 

Foișoarele sunt perfecte pentru divertisment

Ați admirat foișoarele din locuri publice, cum ar fi centrele comerciale, piețele orașului sau parcurile? Aceste construcții sunt adesea alese pentru spațiile comune, publice deoarece sunt în mod natural primitoare, iar forma tradițională octogonală a foișoarelor încurajează oamenii să se adune și să socializeze unul cu celălalt. Desigur, foișoarele funcționează cu ușurință ca o sufragerie în curte, dar sunt, de asemenea, spații de adunare perfecte pentru seara de jocuri de masă în familie sau doar pentru a sta și discuta cu prietenii în timp ce vă bucurați de aerul proaspăt într-o seară perfectă de vară. Băncile pot fi încorporate în structura foișorului dvs. pentru a crea un colț de conversație special conceput.

Foișoarele oferă un plus de eleganță și rafinament

În timp ce cele mai populare foișoare tind să aibă un stil de inspirație victoriană, aceste structuri peisagistice pot fi proiectate pentru a respecta aproape orice stil de design pentru casă sau curte. Dacă stâlpii groși și înalți, decorațiunile sofisticate și cupolele fanteziste nu sunt stilul tău sau pur și simplu nu îți place forma obișnuită și atât de banală a foișoarelor, există soluții și pentru tine! Luați în considerare foișoarele în formă de dreptunghi, care maximizează spațiul pe podea și au un aspect mai modern.  Indiferent de opțiunile de formă sau stil pe care le alegeți, foișorul vostru va atrage cu siguranță complimente de la toți invitații care iți vor călca pragul!

Foișoare adaugă valoare proprietății tale

În primul rând, foișoarele sunt unice. Nu se găsesc în fiecare curte din spate, așa că a avea un foișor fermecător vă poate face casa mai primitoare în comparație cu altele, care au caracteristici peisagistice comune. Foișorul tău ar putea face, de asemenea, casa ta mai memorabilă pentru potențialii cumpărători, iar asta s-ar putea traduce prin mai mulți bani câștigați sau recuperați. Totuși, dacă nu aveți niciun interes să vă vindeți proprietatea, foișorul vă spori plăcerea propriei case și curții deja apreciate.

Cu cât îți modernizezi mai mult foișorul cu servicii electrice, iluminat și mobilier, cu atât mai mult devine o adevărată „cameră în aer liber” și, probabil, vei observa membrii familie tale își vor dori petreacă timpul acolo. 

Tu ești gata să începi personalizarea curții tale, incluzând această piesă de decor deosebită? Solicitați o ofertă chiar astăzi, iar experții noștri vor fi încântați ofere toate detaliile, pentru tu și familia ta puteți bucura de o curte și o locuință cât mai călduroasă și mai primitoare, personalizată după nevoile și dorințele voastre. 

Vrei să îți construiești singur casa? Contactează-ne acum!

Echipa UBG Construct îți oferă promptitudine, profesionalism și prețuri avantajoase. Scrie-ne pe pagina de Facebook sau sună-ne la numărul de telefon: 0753 488 140.

Pentru mai multe articole asemănătoare, click aici!