fbpx

5 stiluri de design interior – Tu ce alegi?

Published by Claudia Cojocaru on

Când alegi stilul de design interior al noului tău cămin, este important să te asiguri că acesta te reprezintă și că îți oferă confortul necesar. De aceea, îți sărim în ajutor cu acest articol despre stiluri decorative pentru a fi sigur că faci o alegere inspirată.

Tradițional

Stilul tradițional nu este unul ce se va demoda ușor. Fiind un clasic, acesta rezistă cu succes trecerii timpului și rămâne o alegere fericită pentru noii proprietari de locuințe. Stilul tradițional este unul elegant, potrivit persoanelor mature, pasionate de decorațiuni sofisticate și detalii. În privința paletei cromatice, întâlnim culori calde și neutre, dar și nunațe mai întunecate de lemn.

Modern

Stilul modern este caracterizat prin mobilier simplu, dar multifuncțional. Acest stil de amenajare este unul pragmatic, funcția sa principală fiind utilitatea. Dacă îți plac spațiile bine organizate și culorile neutre, s-ar putea ca stilul modern să fie alegerea ideală pentru tine.

Contemporan

Stilul contemporan este pentru cei care vor să fie mereu în tendințe. Caracterizat prin îmbinarea ingenioasă a unor materiale precum: PAL-ul, polipropilena, metalul sau sticla, stilul contemporan este prentru cei care adoră spațille deschise și tehnologiile care facilitează muncile de zi cu zi.

Scandinav

Stilul scandinav este caracterizat prin utilizarea lemnului și a țesăturilor cu imprimeuri florale, animale sau geometrice. Dacă ești un iubitor al naturii, atunci acest stil este tot ce ai nevoie. Mobilierul de lemn și impriemurile inspirate din natură te vor face să te simți mai aproape de natură chiar dacă stai în centrul orașului.

Glam

Stilul glam este pentru cei care adoră rafinamentul și bunul gust. Texturile sofidticate, acentele metalice care reflectă lumina și obiectele decorative în forme nemaivăzute, te vor face să te simți ca o adevărată vedetă de cinema.

Contactează-ne acum!

Dacă visezi deja la toate decorațiunile pe care vrei să le aibă casa ta, dar încă nu ai pornit procesul de construcție, echipa UBG Construct abia așteaptă să discute cu tine. Ne poți apela la numărul de telefon: 0753.488.140.