fbpx

5 motive pentru care să alegi parchetul laminat

Published by Madalina Ghinea on

Parchetul laminat este o alegere foarte populară atât în rândul echipelor de construcții cât și a celor care construiesc pe cont propriu. Are foarte multe avantaje în comparație cu celelalte tipuri prezente pe piață. Dacă încă ești indecis cu privire la ce tip de parchet vrei să alegi, află mai departe de ce sa îl alegi pe cel laminat.

 1. Preț accesibil

Este disponibil pe piață, în funcție de buzunarul fiecăruia, parchet laminat la prețuri care variază între 25 și 80 de lei/m2. Depinde de distribuitor, tipul de material din care este realizat, culoare și grosime, însă piața oferă multe variante, cu prețuri diversificate, încât este aproape imposibil să nu găsești ceva care să se plieze pe gusturile tale.

 2. Montaj/ demontaj ușor

Datorită structurii și modalității utilizate, montajul si demontajul parchetului laminat se realizează foarte ușor, și este deci, accesibil oricui.

 3. Gamă coloristică generoasă

În funcție de tipul de materialul utilizat, culorile pentru parchetul laminat sunt variate. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la potrivirea cu restul aranjamentelor sau finisajelor, pentru că există cu siguranță pe piață culoarea ideală pentru casa ta. În plus, are aspect de lemn de orice tip doriți de la bambus, la arțar, stejar, pin, fag, nuc, cireș, salcâm, etc.

 4. Rezistență în timp

Ce recomandă acest tip de parchet, pe lângă aspectele estetice, este și rezistența foarte bună în timp. Indiferent de cât de aspectuos ar fi, trebuie să știi că pentru parchetul laminat nu există compromisuri când vine vorba de calitate. Este o combinație ideală între rezistență și varietate.

 5. Ușor de întreținut

Ca avantaj ulterior, e de reținut că se curăță repede și nu necesită soluții scumpe sau procedee greoaie. Astfel reușește să îți oferă o experiență superioară pe termen lung.

Mai mult decât atât, pentru a-ți asigura toate aceste beneficii, noi recomandăm angajarea unei firme de construcții care să te sfătuiască cu privire la cele mai bune variante, aplicate pe planul tău. UBG Construct are experiența de 13 ani în domeniu și realizează finisaje de cea mai bună calitate.

Vizitează serviciile noastre pentru mai multe detalii și contactează-ne pe Facebook sau la numărul de telefon 0753.488.140.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *